MIDDAGS MENU

En menu består af en kold forret, en sideret, miso suppe og japanske pickles, samt en hovedret, der serveres med en skål ris, og som afslutning en lille dessert med japansk te.
  • Sukiyaki Dinner


    Tynde skiver oksehøjreb og grøntsager tilberedes på en varmeplade ved bordet. Til retten bliver der serveret et råt sammenpisket æg, som benyttes til at dyppe maden i. Hvis I ikke ønsker at spise retten med rå æg, bedes I sige det til tjeneren ved bestilling. 270,-
  • Tempura Menu


    Dybstegte grøntsager og to kinarejer serveret med tempura sauce, hvori man blander revet kinaradise og ingefær. 230,-
  • Tonkatsu Menu


    Sprødstegt, paneret svinekotelet anrettet på salat med lidt sennep og tonkatsu sauce. 230,-

 

 

 

  • Sashimi Menu


    Tynde skiver af forskellige rå fisk. De rå fisk dyppes i sojasauce med wasabi. 235,-
  • Shabu Shabu Menu


    Tynde skiver oksehøjreb og grøntsager tilberedes på en varmeplade ved bordet. Kødet og grøntsagerne spises med sesam sauce og ponzu, en citrus-baseret sojasauce. 295,-
  • Tokyo Special Dinner


    Ved denne menu serveres der først 3-4 hors d’oeuvres, efterfuldt af sashimi, yakitori og tempura. Efter tempura serveres miso suppe med japanske pickles samt sukiyaki med ris. Til sidst serveres en lille dessert med japansk te. 370,-