A LA CARTE

Hovedretterne serveres med ris, med undtagelse af nuddelretterne. De enkelte A la Carte hovedretter kan også bestilles som en menu med forret, miso suppe og dessert. Dette kommer til at koste hovedrettens pris plus 65,- ekstra.

 

NABE


Retter der tilberedes i en dyb gryde ved bordet
  • Sukiyaki


    Tynde skiver oksehøjreb og grøntsager tilberedes på en varmeplade ved bordet. Til retten bliver der serveret et råt sammenpisket æg, som benyttes til at dyppe maden i. Hvis I ikke ønsker at spise retten med rå æg, bedes I sige det til tjeneren ved bestilling. 205,-
  • Shabu Shabu


    Tynde skiver oksehøjreb og grøntsager tilberedes på en varmeplade ved bordet. Kødet og grøntsagerne spises med sesam sauce og ponzu, en citrus-baseret sojasauce. 230,-
  • Yudofu


    Forskellige grøntsager og tofu serveres i en gryde på en varmeplade ved bordet. Retten spises med ponzu, en citrus-baseret sojasauce. 185,-
  • Tarachiri


    Torsk og forskellige grøntsager serveres i en gryde på en varmeplade ved bordet. Retten spises med ponzu, en citrus-baseret sojasauce. 210,-
  • Udonsuki


    Japanske hvedenudler og grøntsager, serveres i en gryde på en varmeplade ved bordet. 195,-

 

TEMPURA


Retter der dybsteges på japansk vis
  • Tempura no moriawase


    Dybstegte grøntsager og kinarejer serveret med tempura sauce, hvori der blandes revet kinaradise og ingefær. 165,-
  • Ebi no tempura


    Dybstegte kinarejer serveret med tempura sauce, hvori der blandes revet kinaradise og indefær. 165,-

 

SAKANA


Retter med fisk
  • Sakana no shioyaki


    Grillet fisk (laks eller makrel) med sojasauce og salt. Fisken serveres med revet kinaradise, hvorpå man hælder lidt sojasauce efter behag. 120,-
  • Karei no karaage


    Dybstegt rødspætte serveret med ponzu, en citrus-baseret sojasauce. 135,-
  • Egi Fry


    Sprødstegte og panerede kinarejer anrettet på salat med lidt sennep. Rejerne kan spises med tonkatsu sauce. 165,-
  • Sashimi no moriawase


    Tynde skiver af forskellige rå fisk. De rå fisk dyppes i sojasauce med wasabi. 170,-
  • Sushi


    Cirka 15 stk. af den japanske delikatesse, hvor tynde skiver af forskellige rå fisk anrettes oven på ris. De rå fisk dyppes i sojasauce med wasabi. (Sushi bestilles gerne i forhånden) 190,-

 

NIKU


Retter med kød og fjerkræ
  • Wafu steak


    Japansk steak tilberedt med japansk sauce og anrettet på salat. 170,-
  • Tonkatsu


    Sprødstegt, paneret svinekotelet anrettet på salat med lidt sennep. Retten spises med tonkatsu sauce. 165,-
  • Buta no shogayaki


    Stegt svinekød tilberedt med ingefær sauce, serveret på salat. 165,-
  • Yakiniku


    Stegt oksekød tilberedt med yakiniku sauce, serveret på salat. 170,-
  • Tori no karaage


    Let panerede og dybstegte kyllingestykker med ingefær, serveret på salat. 165,-
  • Yakitori


    Grillede kyllingespyd penslet med yakitori sauce, serveret på salat. 155,-
  • Gyusashi


    Tynde skiver af råt oksekød, som spises med sojasauce og wasabi. 155,-

HORS D'OEUVRES


Retter der kan fungere som forretter
  • Natto


    Gærede japanske sojabønner, drysset med fint snittede porre og nori, serveres med lidt sennep. 50,-
  • Gyoza


    Seks stykker indbagt hakket svinekød med grøntsager, der steges og serveres med chiliolie, eddike og sojasauce. 72,-
  • Chawanmushi


    Rejer og forskellige grøntsager dampkogt i æg. Serveres i en japansk chawanmushi kop og spises med en lille ske. 52,-
  • Hijiki


    Sauteret søtang og grøntsager, serveres varm. 47,-
  • Ohitashi


    Kogte hele spinatblade serveres i en let fiskesauce. 43,-
  • Oshinko


    Japanske pickles af kinakål, agurk og gulerod. 43,-
  • Suno mono


    Tang, tyndt snittet agurk og friske rejer, tilsat sauce med riseddike. 43,-
  • Hiyayakko


    Tofu med fint snittet porre, revet ingefær og katsuobushi (meget tynde flanger af ”skipjack tuna”). Retten serveres kold og spises med lidt sojasauce. 50,-
  • Amaebi


    Rå søde rejer, serveret med sojasauce og wasabi. 76,-

 

SUI MONO


Japansk suppe
  • Miso shiru


    Suppe tilberedt af sojabønnemasse, tofu, tang og fint snittet porre. 44,-

 

DONBURI


Speciel japansk risret, serveret i en stor skål
  • Katsudon


    Sprødstegt, paneret svinekotelet med speciel sød sauce, serveres på ris i en japansk skål. 165,-
  • Tendon


    Stykker af tempura med speciel sød sauce, serveres på ris i en japansk skål. 165,-
  • Unadon


    Specielt japansk tilberedt grillet ål, penslet med en særlig sød sauce, serveres på ris i en japansk skål. 180,-

 

MENRUI


Japansk nudelretter
  • Kake soba


    Boghvede nudler serveres med fint snittet porre og tang i en klar varm nudelsuppe. 100,-
  • Zaru soba


    Boghvede nudler med fint snittet japansk tang serveres på et japansk fad og spises med kold nudelsuppe. 100,-
  • Tsukimi soba


    Boghvede nudler serveres med fint snittet porre og tang i en klar varm nudelsuppe med æg. 105,-
  • Tempura soba


    Boghvede nudler serveres i en klar varm nudelsuppe med to stykker tempura kinarejer. 120,-
  • Kake udon


    Japanske hvede nudler serveres med fint snittet porre og tang i en klar varm nudelsuppe. 100,-
  • Tsukimi udon


    Japanske hvede nudler serveres med fint snittet porre og tang i en klar varm nudelsuppe med æg. 105,-
  • Tempura udon


    Japanske hvede nudler serveres i en klar varm nudelsuppe med to stykker tempura kinarejer. 120,-